Blistex Protect Plus

Blistex Protect Plus, siis mun osalta oli aika fail, noin niinkuin silleen naputtelun kannalta. Hommasin tuon kyseisen rasvan jo joskus ajat sitten about 2 vuotta aiemmin, mutta mutta… Se hävis. Eikä se ekana vaan hävinnyt, vaan ihan ekana perusjuttu eli se kävi kahden päivän jälkeen housujen taskussa pesukoneen kautta pyörimässä vähän ympyrää. No okei, ei se ihan niin vaarallista ole se pesukoneessa käynti, ainakin niin halusin ajatella siinä kohtaa. Onhan se aika tiivis tuo putkilo… Eikä maistunut miltään aiempaa erikoisemmalta siellä käytyään joten otin sitten sen uudestaan käyttöön vaan koska VÄHÄNKÖ olis muuten harmittanut. Mut ei, meni siitä jonkun aikaa eteenpäin niin hävitin sen koko puikon jonnekin. Huoh. Se harmitti!

Anyway, selvisin traumaattisen hävittämiskokemuksen yli ja hankin siis nyttemmin samanlaisen uuden, koska maku oli muistin mukaan tosi tosi hyvä ja unohtui ekan kerran siitä yhtään mitään mainita.

Blistex Protect Plus

Tässä ekanakin kaikenlaista suojakerrointa paketissa mainostetaan kovasti olevan: alkaen 30-kertaisesta aurinkosuojasta ja jatkuen kertomuksella ”5-kertainen sääsuoja huulille: kuivuus, kylmyys, kuumuus, viima ja aurinko.” Okei. Pakkauksen takapuolella on kerrottu vähän tarkemmin valmistusaineista kuivuuteen auttavan vehnänalkioöljyn, kylmyyteen kehäkukkaöljyn, kuumuuteen glyseriinin ja viimaan candelillaöljyn. Ja mitenpä se toimii: no hyvin, on lyhyt vastaus.

Housun taskussa lämmetessään varsinkin kuumalla kelillä on aika selkeän sulahtavaa ja annostelu voi olla sen jälkeen vähän runsaanlaista. Pysyy huulilla hyvin, eikä aiheuta mitään liian rasvaista tunnetta jos malttaa käyttää kohtuudella. Toimii ulkona, mutta ei nyt sattunut noita extremetilanteita ihan hirveesti eteen testausta varten. Viima: Kyllä se kuitenkin paikallisen mittapuun mukaan karussa Antti-tuiskussa toimi. Kylmyys ja kuivuus: Pakkasta on ollut tässä jossain kohtaa joku -17 kai, siinä ei valittamista, oli aika kuivaa pakkasta joten luetaan se nyt tässä kohtaa siihen kun ei aavikko-olosuhteita pysty järjestämään. Kuumuus ja aurinko: Aurinkoa ei tälleen talviaikaan ole juuri sitten näkynytkään, aika hiljasta pitelee. Siitä em. sulamismuistikuvat pohjautuvat parin vuoden taakse. Ja lisäksi vielä Pohjois-Ameriikanelävät varoittavat käyttämästä tätä syviin-, tai pistohaavoihin, eläinten puremiin, sekä palovammoihin.

Maku ja tuoksu ovat jonkun verran tuonne Blistexin Conditioning -rasvan suuntaan ja siitäkin kyseisestä puikosta tykkäsin, samasta syystä. Eli tekee mieli sitä laittaa sitten koko ajan lisää, kun maistuu hyvältä. Eli kuluu nopeahkosti.

Todettakoon, että oli toistamiseen yhtä hyvää, thumbs up tälle!

Valmistaja: Blistex
Malli: Protect Plus
Pakkaus: 4,25g puikko
Hinta: 2,90e (Anttila)
Kilohinta: 682,35e
SPF: 30 / 300min
Maku: Miellyttävä

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse