Vaseline Lip Therapy Aloe Vera / Rosy Lips

Taas kaksi rasvaa kerralla varastoon, vaikkakin noi molemmat piti hankkia siltikin erikseen. Mutta kun nyt kerran ovat sitten saman firman tekemiä niin menkööt samassa!

Ensinnä tuo aloe veraa sisältävä vaseliinivoide. Purkista tuleva tuoksu on tosi kiva, hyvin sitruunainen. Maku on samanlainen – ei nyt kuitenkaan mitään semmoista kuin sitruunaa söisi, mut että huomaa kyllä mikä siellä on pohjana. Aloe vera on tässä suurta bonusta.

Rosy lips sitten nimensä mukaisesti tuoksuu ja maistuu ruusuiselta, sekä lisäksi värjää huulia vähän punaisiksi. Aika lievästi, mutta kuitenkin silleen ettei sitä itse tulis todellakaan käyteltyä. Ruusu myöskään makuna ja tuoksuna ei tod kuulu omiin suosikkeihini.

Vaseline Rosy Lips & Aloe Vera

Vaseline Rosy Lips & Aloe Vera

Lämpimässä säilytettynä aikuisten oikeesti on helppo levittää, sulaa sormiin (ja voi sit sulahtaa taskuunkin)! Kumpikaan näistä ei ollut kovin rasvaisen tuntuista huulilla, hyvähyvä. Enemmänkin kokemus oli ihan positiivinen, toimii. Ei noissa mitään kovin erikoisia valmistusaineitakaan ole käytetty petrolatumin lisäksi, lähinnä vähän makua ja väriä. Perusrasvoja. Jos pitäisi valkata noista kahdesta, niin ottaisin vihreän ja tässä miksi: tuoksuu ja maistuu paremmalta, eikä värjää huulia.

Näissä on myöskin panostettu vähän enemmän kuin halvemmissa yleensä, nimittäin punaisessa purkissa oleva rasva on siis punaista ja vihreässä purkissa vihreähköä. No ei kyl siis kauheen vihreetä, lähinnä aika samanväristä mitä se Kløverin perusvaseliini olisi.

Purkit avoimina

Varsin toimivaa missä tahansa käytössä, hinnaltaan kohtuullisen edullistakin.

Valmistaja: Unilever
Malli: Vaseline Lip Therapy Aloe Vera
Pakkaus: 20g purkki
Hinta: 1,90e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 95e
Maku: Sitruunainen

Valmistaja: Unilever
Malli: Vaseline Lip Therapy Rosy Lips
Pakkaus: 20g purkki
Hinta: 1,90e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 95e
Maku: Kuin ruusuilla tanssisi

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse