Sence Strawberry / Aloe Vera

Oli taas kaikennäkösiä uusia dualpackeja ilmestynyt kaupan hyllyyn joten tänne vaan! Aattelin että voisi nää katsastaa kerralla molemmat kun on tosissaankin aika samanlaista ainetta.

Valmistaja tai no merkki on joku Sence, joka oikeesti pahviläpyskän mukaan olis semmoinen kuin Maxbrands Marketing B.V. ja Alankomaista. Mutta mutta mutta, näissä sitä ennen lukee että produced in P.R.C.! Kiinassa tehtyjä! Sen kun lukaisin niin vähän piti sit miettiä uskaltaako näitä käyttää edes, ties mitä tulee siinä mukana. No anyway, uhrauduin sit tälleen tieteen nimissä kokeilemaan ja vielä ainaskaan ei ole mitään sivuvaikutuksia havaittu. Yhtään ei huolta lisää se miten puikoissa lukee eri kielillä esim. lippenpflege lippenbalsem ja sitten huulten (???). Paketissa lukee toisaalta ensin että huulten ja sitten päivittäiseen hoitoon ja suojaamiseen, että kai siinä jokin idis on kuitenkin taustalla.

Ekana toi perinteisempi, eli aloe vera. Ei voi sanoa ettäkö ainakaan mun makuun olisi. Ensinnäkin nyt ihan koostumus joka on semmoinen tyypillisen rasvainen ja sen sitten varmana kanssa huomaa. Huulten päälle jää paksuntuntuinen kerros rasvaa eli tommoinen tyypillinen halpojen rasvojen fiilis. Toisekseen maku on jotenkin karmea. Järkyttävä. Yritin oikeesti olla ennakkoluuloton ja koitin ihan sitä toistakin puikkoa, mutta ei se auttanut mitään – yhtä pahaa. Yäh, hirveä jälkimaku.

Miten se sitten käyttäytyy, no jättää rasvakerroksen huulille kohtuulliseksi aikaa. Ihan perusrasvaa siis. Edullista nyt ainakin, jos sitä haluais pitää tärkeimpänä ominaisuutena.

Sence Aloe Vera

No sitten sitä mansikalta maistuvaa, jos se olisi parempaa. En nyt hirveästi tiettykään odottanut että olisi, eikä tosissaan kannattanutkaan. Mansikkaesanssilta tuo maistuu kyllä vähäsen, eli hyvin vähän, mutta kovin keinotekoiselta sellaiselta eikä tosissaankaan mitenkään vahvasti. Tuoksu tosi heikko. Paketti kertoo tämän version olevan huulten (mansikka) päivittäiseen hoitoon ja suojaamiseen… Jotenkin ajattelin etukäteen ennen avaamista, että toi puikkokin olis ollut punainen (ja aloe vera kenties vihreä) mut eivätpä olleet.

Sence Strawberry

Valmistusainelistaukset näissä ovat lähes samat molemmissa, eikä niissä mitään erikoista näkynyt. Erovaisuuksina oli mansikkaisessa alpha isomethyl ionone ja isomethyl alcohol, kun taas aloe verassa on niiden sijasta aloe barbadensis.

Ei näitä nyt oikein voi suositella kuitenkaan. Melko onnettomilta vaikuttavat kaiken kaikkiaan.

Valmistaja: Maxbrands Marketing B.V.
Malli: Sence Strawberry
Pakkaus: 4,8g puikko x 2
Hinta: 1,70e [2 kpl] (Kärkkäinen)
Kilohinta: 177,08e
Maku: Mansikkaan vivahtava

Valmistaja: Maxbrands Marketing B.V.
Malli: Sence Aloe Vera
Pakkaus: 4,8g puikko x 2
Hinta: 1,70e [2 kpl] (Kärkkäinen)
Kilohinta: 177,08e
Maku: Karvaan kemiallinen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse