Hello Kitty Strawberry Chocolate

Tää oli nyt pakollinen ostos tämmöinen legendaarinen Hello Kitty -huulirasva. Koska, hei, Hello Kitty!

Näitä oli kahta mallia, toinen tätä mansikkaista ja suklaista, toinen jotain muuta enmuistamitä. Tää mansikkasuklaa vaikutti kuitenkin paremmalta.

Ekanakin. Tuoksu! Tooooooodella hyvä! Suosittelen! Siitä toivuttuani tulikin heti pakkausta avattaessa pieniä ongelmia. Nimittäin miten se puikko oikein toimii että sen sais pyöritettyä ylös?!? Miten miten miten oi miten… Tässähän on tämmöinen ylhäältä pyöriteltävä juttu, mutta ei se tuntunut sillä liikkuvan mihinkään. Eka ajattelin etten nyt varmaan jotenkin vaan osaa, tää on selkeesti joku tyttöjen juttu ja tässä on joku kaikkien niiden tiedossa oleva Hello Kitty -salakoodisysteemi millä se toimisi, mutta… tämä yksilö taisi olla sittenkin rikki heti kättelyssä. No ei sinänsä mitään uutta, tässähän lukeekin että Made In Italy. Ei ihme. Eihän ne junatkaan toimi.

Mutta! Toi oli sen verran kallis ostos, etten voinut hyväksyä sen olevan rikki! Siispä palasin Kärkkäisen asiakaspalveluun kertomaan että itq, tää joku aika sitten, ööööööööööööh, tyttöystävälle ostamani (todella hyvin keksitty, hyvä minä) Hello Kitty -huulirasva ei toimi (!!) kato nyt, täst kun pyörittää niin mitn ei tapahdu! Se asiakaspalvelunaikkonen sitten katsoi kanssa ja kokeili kans et ei toimi ei. Haluisinkos vaihtaa sen siis uuteen vai? Joo!! Sitten sain kävellä hakemaan uuden ja palasin special vip customerina siitä kaikkien jonojen ohi asiakaspalvelun kautta takas, käskivät vielä siinä avaamaan sen uuden ja varmistamaan että toimisko se. Toimi! Hyvin! Siis looooistavaa!

Tää on siis kaiken muun ihqn lisäksi näitä trendikkäitähköjä malleja jotka pyöritetään esiin silleen ylhäältäpäin. Yhdellä kädellä, juunou. Suklaa ei hirveesti maistu. Mansikka vähän enemmän. Näillä on lisäksi joku approved license valmistaa tämmöistä brändättyä Hello Kitty -tuotetta. Sopii pakkauspahvin mukaan kaikille kausille ja suojelee+pehmentää huulia täysin turvallisesti. Eli niinkuin kesät talvet sama rasva kelpaa.

Ihan peruskamaa sisältä: karitevoita, mehiläisvahaa, titaanidioksidia sun muuta tavallista. Dermatologisesti testattu ja hypoallergeeninen.

Ei tää nyt käytössä ollut mikään vaaaaaau kuitenkaan, enemmän tommoinen, noh, ihan kiva. Semmoista keskitasoa tuntuis olevan. Mut en ottais normaaliin päivittäiskäyttöön. Veikkaan silti et tytöt tykkää.

Hello Kitty Fruit Melodies - Strawberry Chocolate

Valmistaja: Dialfa Pharmaceuticals
Malli: Hello Kitty Strawberry & Chocolate
Pakkaus: 5,7ml puikko (5 g)
Hinta: 3,20e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 640e
SPF: 15 / 150min
Maku: Suklaamansikka, enemmän mansikka

Hello Kitty Strawberry Chocolate

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse