Sebamed

Apteekista löytyi Labellon aurinkorasvaa vähän vastaava puikko! Sebamedissa nimittäin on saman verran aurinkosuojaa eli SPF 30 (UVA ja UVB), mutta bonuksena se on huulilla väritöntä. Sopii siis myös jokapäiväiseen käyttöön ihan huoletta.

Valmistusainelistaus on jälleen semmoista vaikuttavaa luettavaa, josta ymmärtää jotain lähinnä googlettelemalla ja wikipedioittamalla. Erityisesti tämän luvataan sopivan kuiville ja ahavoituneille huulille, joiden ärsytystä rasvassa olevat e-vitamiini ja bisabololi vähentävät. Eli siis jotain melko pätevää apteekkikamaa, ei tätä turhaan Orion Pharma tuo maahan. Valmistusmaa näkyisi olevan Saksa elikäs Made in Germany, jossa sitä tekee semmoinen firma kuin Sebapharma GmbH.

Tässä on pakkausselosteen mukaan ”kolminkertainen SUOJA”. Mm-m, se on erityisesti isolla mainittu. Se on vielä ok. Mutta lisäksi tälle huulivoiteelle on painettu pakkaukseen käyttötarkoitus: ”levitetään huulille”. No ahaa hei… Varmaan joko jossain siellä suunnittelupuolella on hihitelty että pistetään tähän tämmöinenkin, tai sitten eletään jo ameriikassa.

Ja siis no sehän toimii hyvinkin joka päivä, jotenkin ei vaan ole käytössä kovin kiva. Jää silleen rasvakerrokseksi, jonka huomaa niiiiin hyvin sitten koko ajan. Ulkona auringossa ja varsinkin talvella ihan jees kyllä.

Tuotteen painoa ei oltu merkitty pakkaukseen tahi itse puikon kuoreenkaan, joten se piti selvitellä muilla keinoin.

Sebamed Huulivoide

Valmistaja: Sebapharma GmbH & Co.KG (Orion Pharma)
Malli: Sebamed Huulivoide
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 2,96e (Apteekki)
Kilohinta: 616,67e
SPF: 30 / 300min
Maku: On se vähän lääkemäisen rasvainen, mut ihan ok

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse