Bepanthol Lip

Kuinka monessa huulirasvassa tulee mukana kilometrin mittainen käyttöohje?! Niinpä! Nimittäin lisää apteekkihuulirasvoja apteekkihamstrausreissulta. Bepanthol -huulivoide oli mainittu erityisen hyvänä rasvana taas googlettelujen perusteella, joten kokeillaan. Ensimmäiseksi piti siis hämmästyä pakkauksen avauksen jälkeen, nimittäin:

Bepantholin pakkausseloste

Bevita R:ssä tuli tuommoinen pahvipakkaus kyllä mukana, mutta ei siinäkään sentään ollut mitään lappusia sisällä. Very nice! Bonuksia rapisee tästä hyvästä reippaasti mielenlaadustani johtuen.

Lappusessa oli kiitettävästi listattu kaikkea mahdollista markkinointilausahdusta, jonka takia juuri Bepanthol on se maailmankaikkeuden paras rasva. Vapaiden radikaalien vaikutusta vastaan, tukien ihon lipidien synteesiä ja soluaineenvaihduntaa, aktivoiden samalla huulten luonnollista uudistumisprosessia, silleen samalla kun kosteuttaa ja hoitaa syntyneitä ihovaurioita. Sitä listaa kun lukee, niin kilohinta tuntuu naurettavalta tämän tehoon nähden Wink Kilohinnallisesti mennään nimittäin tuonne 600:n euron yli, sinne pääsevät tosiaan vain harvat ja valitut rasvat. Vertailun vuoksi tässäkin kohtaa, netistä tilaamalla olisi säästänyt 0,20e, jolloin kilohinta olisi tipahtanut 30e lukuun 577,51e. Postikulut tietenkin tulevat lisäksi. Paitsi jos sattuu tilaamaan näitä ei-postikuluja -kampanjan turvin tuota apteekkia Facebook-fanittamalla.

Rasva tuubin sisällä on valkoista, mutta se ei siltikään näyttäisi erityisesti värjäävän, pieni haalea valkoinen väri on havaittavissa pienissä kasautumissa. Täytyy tunkea erityisen massiivinen kerros tätä huulille jos oikeasti meinaa ne valkoisiksi saada. Imeytyykin huulilta melko nopsasti, taitaa ohjeiden mukaan tuo dekspantenoli muuttua siinä kohtaa B5-vitamiiniksi. Valmistusainelista onkin vaikuttava, erikoisempia aineita edustavat mm. isohexadecane, tribehenin, phenoxyethanol, triticum vulgare, cholesterol, peg-30 dipolyhydroxystearate ja viimeisenä vaan ei välttämättä vähäisimpänä alcohol. Caprylic/capric triglyceride on ilmeisesti niin tärkeä, että se on mainittu kahdesti. Näiden lisäksi on vielä iso kasa muita aineita vaikuttamassa.

”Säilyy avattuna 24 kuukautta” eli 2 vuotta, mutta jostain syystä on kuitenkin silti annettu myös exp. date joka tässä kohtaa on 04/2012. Säilyy ilmeisesti myös avaamattomana vain 24 kuukautta…

Erityisen mainiota on, että ”Bepanthol huulivoidetta voidaan levittää useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.” Täydellistä, tätähän nimittäin suurkuluttajalta kuluu helposti. Ei kuitenkaan ole mitenkään välttämätöntä tätä koko ajan levitellä (ellei sitten tavan vuoksi), koskapa se tuntuu pitävän huulet mukavassa kunnossa pitkään. Suositeltava varsinkin jos huulet ovat huonossa kunnossa Yes Sopii ainakin mainoksen mukaan jollain tapaa myös huuliongelmien ennaltaehkäisyyn.

Bepanthol Lip

Valmistaja: GP Grenzach Produktions GmbH (Bayer Oy)
Malli: Bepanthol Lip
Pakkaus: 7,5 ml tuubi (6,58 g)
Hinta: 4,00e (Hakamäen Apteekki, Kotka)
Kilohinta: 607,90e
Maku: Vähän lääkemäinen, huulilla ei huomattava

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse