Sunherb Huulihoito

En nyt tiedä oliko tämä ihan tarpeellinen hankinta loppujen lopuksi, mutta mistäpä sitä etukäteen tietäisi kokeilematta. Robin Hoodin kosmetiikkaosastolla nimittäin oli vadillinen taas jotain rasvoja, joista tarttui shoppailureissun yhteydessä muutama, eli kaikki mahdolliset erilaiset mukaan. Eli kaikki kaksi Sunherbin mallia, sitruunaa ja omenaa.

Tätä itse rasvaa on tässä… todella, todella vähän Smile Kannattaako tätä siis ostaa? No ei ainakaan kilohinnan perusteella, joka lähentelee kuuttasataa euroa. Ei nimittäin ihan niin premium-rasva ole kyseessä mitä hinta antaa ymmärtää. Kuori on tuommoinen ”ihan kiva” ulkonäöltään, jos siis haluaa löytää jotain erikoisia puolia näistä.

Kuoren sisältä löytyvä rasvapuikko on vähän turhankin pieni ja hentoinen, tuntuu siltä että sitä pitää käsitellä hellävaraisesti ettei heti katkeaisi. Ihan pelottaa painaa vähänkään enempää… Onhan tuo vähän tuommoinen ernupuikko nyt sitten, ainakin ulkonäöllisesti eroaa vähän kaikista Blistexeistä ja Labelloista jos haluaa ikiomaa yksilöllistä tyyliä ylläpitää Wink

Valmistajasta tai maahantuojasta ei ole mainittu mitään sen enempää. Valmistusainelista löytyy, jostain syystä siihen on vielä erityisesti isoilla kirjaimilla kirjoitettu loppuun TITANIUM DIOXIDE. Mitään ihmeempiä aineita ei löytynyt, peruskosmetiikkatavaraa. E-vitamiini mainitsemisen arvoisena.

Sitruunan tuoksun erottaa melko selvästi, omena vaatii vähän enemmän mielikuvitusta. Makua ei tullut erityisemmin esille ja pysyy huulilla rasvaisen tuntuisena. Ei oikein hinta/laatu -suhteeltaan vastaa sitä mitä tältä odottaisi saavansa.

Sunherb Huulihoito

Valmistaja: Sunherb
Malli: Sitruuna ja Omena
Pakkaus: 2,7g puikko
Hinta: 1,59e (Robin Hood)
Kilohinta: 588,89e
Maku: Heikko

Sunherb Huulihoito

  • Huuli tietoa sinullekkin....

    Mulla on kans toi sitruuna huulihoito, et mainunnu missää kohtaa että tämä hoito tekee… Se nipistelee kivasti huulia ja saa ne vähän turpoaamankin. Minusta tämän mukava hoito aina välillä. Rasvan määrä on vähäinen sen vuoksi , koska sitä ei ole tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse