Bevita R

Bevita R:ää on kehuttu kaikennäköisillä foorumeilla jonkin verran ja jossakin määrin niin fanaattisesti, että piti sitä ihan itsekin koklata. Tätä varten odottelin jonkin aikaa, että huulet olisivat huonossa kunnossa ja sitten testailemaan. Täytyy sanoa, että kyllähän se auttoikin. Enemmän vai vähemmän kuin muut, vaikea sanoa, melko samalla tavalla. Hoitavuudeltaan kuitenkin tavallista korkeampaa tasoa, eli ei nyt ihan mikä tahansa rasva ole kyseessä.

Valmistusainelista ei ole mitenkään päätä huimaava pituudeltaan ja siinä on aika tuttuja aineita jos on näitä paketteja vähänkään enempää lueskellut. Paketissa on myös tuommoinen iso ”+B” -merkintä, kuten tuubissakin, mutta niille ei löydy kummastakaan mitään sen erityisempää selitettä. Bevita.fi:stä päättelisin niiden kertovan B5-vitamiinista, jollaiseksi dekspantenoli iholla muuttuu. Tätä samaa tavaraa saa siis myös ihovoiteena, se on ainakin valmistusainelistan mukaan koostumukseltaan aivan samaa.

Tuubi on iso. Tooooodellakin iso, pituudeltaan jotain puolitoista kertaa tommoinen normaalituubin koko. On siinä sitä rasvaakin sitten sen 8 grammaa, eli huomattavasti enemmän. Poikkeuksellisesti tästä tuubista löytyy kuin löytyykin ”käyt. ennen” -päivämäärä eli tässä kohtaa 09 2011. Ei tuottaisi tietenkään ongelmia saada tätä kulumaan siihen mennessä. Kilohinnallisesti tämä ei nouse kovin korkealle (437,50e), enemmänkin tuota keskitasoa. Nettiapteekista tuota saa jopa vähän halv…edullisemmin, mutta siinä täytyy ottaa huomioon postikulut.

Nyt siis huom. huom. – jos on oikeasti todellakin suurkuluttaja, niin Bevita R:ää saa myös 75 gramman tuubissa. Tällöin nettiapteekin kautta kilohinnaksi tulee 150,67 euroa, joka on jo todella alhainen tämän tason rasvalle, erittäin harvoilla rasvoilla on yleensäkään kilohinta tuota luokkaa.

Itse rasva on semmoista vaaleahkoa, läpinäkyvää ja helposti levittyvää. Jättää rasvaisen fiiliksen melko pitkäksi aikaa. Täysin neutraali maku, ei maistu sitten miltään. Tarkoitus lienee ollakin mahdollisimman kaikille huulille sopiva korkeamman tason apteekkirasva.

Ettei mene salaa omien etujen tavoitteluksi ja mainostamiseksi, niin vielä loppuun tässä kohtaa disclaimer: omistan Orion Oyj:n osakkeita.

Bevita R

Valmistaja: Orion Pharma
Malli: Bevita R
Pakkaus: 8 g tuubi
Hinta: 3,50e (Hakamäen Apteekki, Kotka)
Kilohinta: 437,50e
Maku: Hajuton, väritön ja mauton Smile

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse