Ilmainen Blistex -näyte

Blistexin maahantuoja eli Cederroth tarjoaa sivuillaan tilattavaksi ilmaisen näytteen hoitavasta huulirasvasta. [kampanja taisi loppua toukokuun alkuun, tulee enää 404 not found vastauksena.] Oletettavasti se on tuo Lip Relief Cream siis, sitä on ilmeisesti jälleen tehty entistä hoitavammaksi Smile Tähän varmaan tähtäsi se Blistex.eu:n mainospuhe uudistetusta rasvasta, sitä just aikaisemmin mietinkin.

Linkki on voimassa ainakin toistaiseksi. Tilasin sieltä itsekin tuon, jospa se tuossa viikossa tulisi Grin

Mitähän tähän muuta vielä. Huulirasvariippuvuus.com seuraa tilannetta, täältä tähän.

Ja tosiaan, reilua viikkoa myöhemmin posti tipautti kirjekuoren tännepäin Smile

Blistex Lip Relief -näyte

Ihan tämmöistä lähetystä en osannut odottaa ja se jonkin verran yllätti, mutta tosiaan kirjekuoresta löytyi tuommoinen pieni 0,5 gramman näytepakkaus kyseistä ainetta! Smile

Ilmainen Blistex -näyte

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse