Labello Sun Protect

Kahden sanan tiivistelmä: erikoisrasva erikoiskäyttöön. Erityisesti varmaan suunniteltu extreme-ulkoiluharrastuksiin, joissa vaaditaan normaalia korkeampaa suojaa auringolta.

Suojaa pakkauksen mukaan ”huulet välittömästi UV-säteiltä.” Siitä ei ole epäilystäkään. Aurinkosuojakerroin on hulppeat 30, joten aika huoletta voi auringossa oleskella huulten osalta. Lisäksi tämä on vettä erityisesti kestävä, joten ei juuri huolta liian äkkiä huulilta kulumisestakaan.

Todellakin värjää sitten huulet vaaleiksi, ei sovellu juuri muuhun kuin aurinkosuojaksi, paitsi jos haluaa päivittäisessä normaalielämässä näyttää purjehtijalta tai vuorikiipeilijältä. Värjää samalla myös huulten ympäristön kohtuuhelposti. Maistuukin melko ikävältä. Tuoksu on kyllä suoraan perus-Labellosta, siitä ei voi erehtyä. Fiilis on samalla tapaa juuri selkeästi Labellolle ominainen, erittäin tyypillinen ja jälkeenpäinkin hieman rasvainen.

Itse rasva sisältää kaiken muun ohessa auringonkukkauutetta ja e-vitamiinia, jotka auttavat paketin mukaan huulten omaa immuunijärjestelmää ehkäisemään huulten vaurioita ja ennenaikaista vanhenemista, kosteuttaen ja tasoittaen huulia.

Toimii, kohderyhmälle Smile

Labello Sun Protect

Valmistaja: Labello
Malli: Sun Protect
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 2,65e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 552,08e
SPF: 30 / 300min
Maku: Ei erityisen hyvä

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse