Mypa Aloe Vera Lip Balm

Taas löytyi Kärkkäisellä vieraillessa jotain uutta ja erikoista, nimittäin jotain uudenmallista aloe vera -huulirasvaa. Pakkauksen mukaan 20% koko rasvasta on pelkkää aloe veraa. Jotain ihonhoitoterapiaa lukisi olevan Smile Pakkauksessa on sille aloe veralle joku sertifiointilogokin, kertoo kai jotain siitä kasvien puhtaustasosta tms.

Tuoksu on melko neutraali, ei ole paljoa noita hajusteita laiteltu. Maku on erittäin selkeän samanlainen kuin muillakin aloe vera -voiteilla. Ei mikään paha, mutta ei tätä huvikseen söisi. Ei sikäli että tätä saisikaan syödä, pakkauksen mukaan vain ulkoiseen käyttöön… Tätä on myös gramman perusrasvaa enemmän puikossa, eli aika paljon. Puikon kuoretkin ovat yleisesti ottaen isokokoiset.

Lupaa kosteuttaa ja korjata huulivaurioita, valmistettukin täysin luontaistuoteaineksista. Väittääpä myös viilentävänsä, varmaan auringon polttamaa ihoa. Aurinkosuojakerrointa nimittäin on sen 15, eli reilun pari tuntia pitäisi huoletta kulua auringossakin huulten osalta. Jättää semmoisen tahmean rasvaisen fiiliksen, joka katoaa ruoan tai juoman mukaan.

Mypa Aloe Vera Lip Balm

Puikko on melko erikoinen, siinä nimittäin tuo pyörityssysteemi on yläosassa. Kuin kätevää! Yhden käden toiminto on etukäteen mietitty ja vieläpä hyvin! Kunhan yläosasta on jonkin millin saanut tätä kulumaan, myös korkin saa irti yhdellä kädellä.

Pyörityssysteemi

Valmistaja: Mypa (MBI- New DIS)
Malli: Aloe Vera
Pakkaus: 5,7 ml puikko (5,9 g)
Hinta: 2,90e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 491,53e
SPF: 15 / 150 min
Maku: Aloemainen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse