Riippuu mistä roikkuu

Oulun Ylioppilaslehden nettijulkaisussa on maaliskuulle 2010 juttu erinäköisistä riippuvuuksista [PDF].

Kiinnostavin osuus eli itse Juttu alkaa sivulta 10 ja mitenkäs muuten kuin sanalla ”Huulirasvariippuvuus” Smile Mainiota! Kaiken pahan alku ja juuri. Valitettavasti ja harmillisesti itse jutussa ei puututa tähän aiheeseen sen enempää, vaan puhutaan riippuvuuksista yleisellä tasolla ja huulirasvariippuvuuden sijaan keskitytään lähinnä noihin laimeampiin riippuvuuksiin kuten lääkeriippuvuuteen ja alkoholiriippuvuuteen.

Vaikka riippuvuutta aiheuttavat aineet ja toiminnot voivat periaatteessa olla toisistaan hyvinkin erilaisia, on kaikissa addiktioissa samantapaisia piirteitä.

Kaikki huulirasvariippuvaisethan itse tottakai tietävät ja ymmärtävät, kuinka vakavasta ongelmasta tässä on loppujen lopuksi kyse.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse