Balea Young Be Tropical

Sitten taas tämmöistä nuorekasta huulirasvaa nimeltänsä Balea Young Be Tropical, dermatologisesti testattua.

Maku on a-i-v-a-n m-a-h-t-a-v-a-n hyvä. Vähän huippu! Makea ja hyvä, varmaan joku kielletty hedelmä. Ja tuoksu kans! Siis ihan tasan yksi parhaantuoksuisista rasvoista mitä vaan on vastaan tullut. Nuoreen makuun aivan selkeesti jees. Tai pakkauksen mukaan nuoreen ihoon.

Melko pehmeänä tämä levittyy huulille helposti. Lisäksi tässä on lista siitä mitä rasva ei sisällä:
– Mineraaliöljyjä
– Mineraalivahoja
– Säilöntäaineita
– Väriaineita

Ja silti siitä on saatu näin hyvää! (en pääse siitä yli). Hoitavuudesta ei oikein ole mielipidettä, ei jäänyt mitenkään erityisen hoitavaa mielikuvaa. Paketin päällä lukee että soft+care, softia tää kyllä on mutta care, ei oikein. Jälkifiilis on rasvainen, eikä osa rasvasta tunnu imeytyvän vaan lähinnä leviää ympäri huulia. Ou nou. Mut se voi kuulua ihan asiaankin, tästä pitäisi jäädä jonkinmoinen pieni gloss-efekti, jos se sit on se. Noista glosseista ei (tietenkään) ole niin kokemusta.

Tätä saa lähteeltä saatujen tietojen mukaan apteekeista ja kosmetiikkaliikkeistä ympäri Saksan. Tähän on myös saatu pohjaan parasta ennen -päiväys, taitaa olla trendinä sielläpäin valmistajilla.

Balea Young Be Tropical

Puikon kuoren väri on lisäksi tosi tykättävä turkoosi Smile

Valmistaja: Balea
Malli: Be Tropical
Pakkaus: 4,8 g puikko
Hinta: 1,79e (Import)
Kilohinta: 372,92e
Maku: Hedelmäisen helmeilevä

Balea Young Be Tropical

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse