Labello Q10

Labellolla on Blistexin Lip Restore Anti-Age Q10 jne. -rasvaa vastaava, oma Labello Lip Effect Q10 Plus -rasvansa poistamassa ikääntymisen vaikutusta näköpiiristä ja muuta semmoista. Tuloksena vähemmän ryppyjä ja pieniä juonteita sekä nuoremmannäköiset huulet. Paketin mukaan lisää ainakin näennäisesti jotain nuorekasta joustavuutta huuliin ja tekee niistä täyteläisemmät. Ei varmaan ole epäselvyyttä mille kohderyhmälle nämä ovat erityisesti suunnattu noista tositosi hienonkuuloisista ominaisuuksista ja lupauksista päätellen? Wink

Sisältää näitä perusaineita jojobaöljyä ja karitevoita, sekä sitten sitä Q10-koentsyymiä ja luonnon soijaöljyäkin. Pari viimeksimainittua aktivoivat pakkauksen mukaan huulten omaa anti-age-suojaa ikääntymistä vastaan. Njaha.

Maku on Labellon tuubirasvoille ominainen (oikein hyvä ja miellyttävä, kelpaa tähän suuntaan)! Verrattuna puikkoihin nämä nestemäiset ovat ihan eri planeetalta käytössä, paljon parempia, vaikkakin hitaampia käyttää. Siinä vaiheessa kun korkki on saatu auki, puikkoa on jo huulille levitetty.

Tämä on myöskin väritöntä. Tuubi ei hajoa kovin herkästi, jos se sattuu käsissä pyöritellessä putoamaan, verrattuna puikkoihin. Se on myös melko arvokas täälläkin, mutta siis hei Q10!! Mitä se voisi maksaa on $12.50 (!!!!) Grin Kai se on tosiaan se Q10 joka tähän hinnan muodostaa. Valmistuainelista muutenkin sisältää sen verran hienoja ja erikoisia sanoja taas kuten C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate tai Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, ettei sitä hintaa varmaan suotta ole laitettu. Joskus varmaan pitäisi tutkia mitä kaikenlaista kemikaalia näiden pakkaustekstien taustalta loppujen lopuksi paljastuu…

Huulirasvana toimivaa ja jotenkin tosiaan pehmeäntuntuista huulilla. Ei lainkaan mitään tahmeutta havaittavissa ja fiilis on hyvä. Pehmentää kyllä ja auttaakin hyvin, sanoisko nyt vaikka sitten että hintansa arvoista. Nuorekkuudestani johtuen ei tietoa lunastaako kaikki lupaukset Wink Ei siitäkään tuleeko tämän kanssa nyt sitten täyteläisemmät huulet vaiko ei, aktiivisen käytön aikana en ole huomannut mitään erityistä ainakaan.

Labello Lip Effect Q10 Plus

Valmistaja: Labello
Malli: Lip Effect Q10 Plus
Pakkaus: 10 ml tuubi / 9g
Hinta: 3,65e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 405,56e
SPF: 6 / 60min
Maku: Jännä

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse