Labello Milk & Honey

Tämän kun ekaa kertaa avasi, niin tuli kyllä tehtyä ihan siis sama huomio kuin muutkin. Tuoksuu aivan hirveältä. Mutta maku on ihan ok! Hillityn makeahko ja hyvä. Väri purkilla piristävän keltainen, voisi olla vielä kirkkaampikin. Itse rasva vähän tummempaa. Ei normaalikäytössä näyttäisi värjäävän huulia keltaisiksi, paitsi varmaan jos pistää sitä puolen sentin kerroksen kuten jotkut tytöt luulee meikkejä laitettavan.

Sisustana ovat pakkauksen mukaan kaikki peruslabellojutut, eli hydramiinia ja viinirypäleen siemenuutetta. Lisäksi sitten maito- ja hunajauutetta. Tää on kylläkin jollain tapaa peruslabelloa pehmeämpää.

Varmaan tää rasvaisuus huulilla on tuo näiden ”moisture store-effect”, joka estää kosteutta haihtumasta huulista. Jotkut valittavat huulten tuntuvan kuivemmilta käytön yhteyksissä.

Labello Milk & Honey

Logo on vanha, mutta silti paketin vasemmassa yläkulmassa oli että NEW for smooth lips Wink Uudella logolla lienee vielä uudempaa. Näitä vanhempia on jo vähitellen melko haastavaa löytää kaupoista, lähes kaikki ovat nykyisin jo sitä uutta neliöistä logoa.

UV-suojaa joo, lukuja ei. Amazon.comissa hinta $7.95, uuuuuh… Mutta tosissaan, yksi Labellon parhaista puikkorasvoista.

Valmistaja: Labello
Malli: Milk & Honey
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 1,50e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 312,50e
Maku: Hunajaisen makea

Labello Milk & Honey

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse