Kløver Vaseline

Yksi taas näistä perinteisimmistä rasvoista eli se keltainen vaseliinipurkki. Norjassa valmistettu Kløver (eli Klover eli Klöver) Vaseline. Tätä ei ole voinut missata kukaan. Kyseisen tuotteen valmistusprosessin patentoi vuonna 1872 Robert Chesebrough.

Tässä ei ole hoitavia ainesosia, ei mitään muuta kuin puhdasta vaseliinia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei se myöskään imeydy ihon läpi, vaan jää sen pinnalle. Erityisesti rohtuneilla huulilla vaseliini ehkäisee kosteuden haihtumista samalla kun se estää lian ja epäpuhtauksien joutumista rohtumiin. No kuulostipa kyllä tylsältä. Mut siis toimii.

Ei kuiteskaan siis kannata odottaa tältä ihmeitä, se suojaa sen hetken kun sitä siinä huulilla on.

Kløver Vaseline

Kilohinnaltaan todella, todella edullista. Toisaalta, eihän siinä mitään muuta ainetta olekaan kuin sitä vaseliinia. Samaa rasvaa voi huulten lisäksi käyttää vaikka mihin muuhunkin!

Valmistaja: Chesebrough-Pond’s, Inc.
Malli: Kløver Vaseline
Pakkaus: 46ml purkki / 40g
Hinta: 2,20e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 55,00e
Maku: Ei makua, ei hajua

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse