Dove Daily Cream

Dove eroaa näistä muista perusvalkoisista huulirasvoista siinä, ettei se maistu eikä tuoksu vaniljalta! Plussaa siitä oikein paljon! Mitä Doven muita tuotteita on joskus ollut, niin tuoksu on kyllä niistä jotenkin tuttu. Koostumus on pehmeä ja se levittyy helposti. Toimivuudesta sen verran, että jättää helposti huulet valkoisiksi. Mitään muuta kovin erikoista ei tullut havaittua, ihan jees.

Puikon pää on viistetysti muotoiltu, se siitä aikaa myöten kyllä kuluu pyöremmäksi. Lopussa tässäkin on semmoinen erityinen ”vielä vähän joooooko” -fiilis, kun sitä rasvaa yrittää sieltä loppuunkulutetusta puikosta kaivaa. Been there.

Lähinnä tässä pelkää sen puikon katkeavan rasvatessa, kun sitä on sen verran koko ajan esissä. Kantta takaisin laitettaessa päätä pitääkin varoa, koska väljyyttä on sen verran. Edellinen tämmöinen lohkeili päästään isohkoina paloina.

Dove Daily Cream

Puikon ulkokuori on muotoilultaan suurempi ja pyöreämpi kuin muut. Mukavasti muotoiltu. Eli sitä kuvaavat myös hyvin sanat paksumpi ja muhkeampi. Tämä ei kuitenkaan näy mitenkään erityisesti itse rasvan määrässä, sitä näyttää olevan vähemmän kuin muissa mitoiltaan pienemmissä puikoissa. Silmämääräisesti arvioisin, että tässä on aika paljonkin vähemmän rasvaa mitä muissa.

Dove vs. Labello

Ei pakettiin, eikä sen koommin puikkoonkaan ole kirjoitettu mitä tämä painaa, joten kilohinnan laskeminen olikin hieman haasteellisempi tehtävä. Googlesta, saati sitten Unileverin omista nettisivuista ei ollut mitään apua tässä, joten kyselin asiaa heidän kuluttajaneuvonnastaan. Sieltä ystävällisesti kerrottiin rasvan painon näissä olevan 4 grammaa Smile Tästä pääsinkin sitten eteenpäin laskelmissa, ei tarvinnut lähteä pohtimaan koko pakkauksen painon olevan 14g ja mitä siitä sen rasvan osuus voisikaan olla.

Tätä mallia oli joskus kaupoissa enemmänkin, nyt saatavuus on muiden mukaan ilmeisen rajoittunutta.

Valmistaja: Dove
Malli: Daily Cream Lip Balm
Pakkaus: 4 g puikko
Hinta: 1,50e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 375,00e
Maku: Hyvin paljon ihovoidemainen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse