Rainbow Classic

S-ryhmän kaupoilla on myynnissä Rainbow-merkillään myös huulirasvaa. Kahta eri vaihtoehtoa, eli Classicia ja sitten sitä kiiltävähköä.

Classic on tätä erittäin perinteistä mallia, eli tuoksultaan ja maultaan vaniljaa. Valmistusmaa on pakkauksen mukaan Puola, melko varmasti tulevat samasta tehtaasta kuin nämä muutkin samanlaiset. Tuli tuo Glamour Classic vahvasti mieleen. Sitä on samalla tavoin sekä Classic, että kiiltävä malli tarjolla… Näitä eivät oikeastaan erota toisistaan kuin tekstit päällä.

Rainbow Classic

Pakkauksen tekstien mukaan tässä(kin) on E-vitaminia. Sisältää myös ”pehmentäviä aineita” kuten mehiläisvahaa. Pakkauskokona tässä on tuplapakkaus, eli hieman kulutuksesta taas riippuen kiitettävä määrä rasvaa kerralla.

Jälleen ihan toimiva malli, levittyy kohtuullisesti ollen hieman näille perusmalleille ominaisesti kovantuntuinen. Ei sen erikoisempi kuin muutkaan vastaavat. Hinnaltaan (165,66e/kg) on edullisempaa kuin esimerkiksi samantasoiset Labello Classic (312,50e/kg), Glamour Classic (200,80e/kg), tai Pirkka Natural (200e/kg).

Valmistuttaja: Inex Partners Oy
Malli: Rainbow Classic
Pakkaus: 5,7 ml puikko (4,97g)
Hinta: 1,65e [2 kpl] (S-Market)
Kilohinta: 165,66e
Maku: Yllätyksellinen vanilja

Rainbow Classic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse