Vitalis

Meinasin aloittaa tän sanomalla Vitaliksen säilyneen samannäköisenä ja -laisena varmaan jotain 50 vuotta, mutta se onkin ollut sitä jo 74 vuottaRazz Kieltämättä tosi pitkään Smile On se siinä ajan saatossa hieman muuttunut, mutta ei kovin paljoa. Tuoksu on kyllä todella tuttu, siitä ei pääse mihinkään. Tää on täysin varmasti kotimaisin ja perinteisin mitä löytyy.

Vitalis

Uskallan epäillä, ettei tämä purkki ole ihan niin huuliin tarkoitettu versio kuin kaikesta aikaisemmasta ja muiden jutuista olen kuvitellut… Tästä on olemassa oma erityinen huulivoiteensakin ja olisi varmaan pitänyt etsiä se. Nimittäin tässä purkkiversiossa maku on ainakin alkuun ihan hirveä. Jotkut tuntuvat kyllä tykkäävän (tästä, tai sitten siitä huulirasvaversiosta), mutta en saa tehtyä tästä tosiaan hyvää niin mitenkään. Jälkimaku on jotain kauheaa. Kenties juuri siksi tästä on olemassa muitakin versioita Smile Tai näin ainakin kuvittelin, koskapa…

Pidemmässä käytössä makuun ilmeisesti jollain tasolla tottuu, hetken käytön jälkeen se ei enää maistunut niin pahalta. Weird. Pieni totuttelu taitaa auttaa ja voide myös lähtee toimimaan. Bonuksena tämä siis toimii myös muun muassa ihovoiteena, käsivoiteena, auringon polttamalla iholla, ihottumissa, kantapäissä, ulkoiluvoiteena, mäkäräisten karkotuksessa… Vähän vaikka missä.

Kilohinta on jopa naurettavan pieni ja purkki kestää käytössä takuuvarmasti pitkään. Ainakin jos sitä käyttää vain huulissa, tavallisella ihmisellä kestää tämän huulien kautta tuhoamisessa ikuisuus. Äärimmäisen hyvä hinta/laatusuhde sinänsä, jos vaan maistuu. Parhaimmillaan tätä on myyty noin 700000 purkillista vuodessa.

Että voihan Vitalis.

Valmistaja: Valkoinen Risti Oy
Malli: Vitalis
Pakkaus: 50ml purkki / 44g
Hinta: 2,49e (Lahden Pörssi/Puuilo)
Kilohinta: 56,59e
SPF: 8 / 80min
Maku: Ihan hirvee

Lisäyksenä vielä 5.2.2011. Nimittäin Vitalis on uusinut vähän tuota purkkiaan ja sen ulkoasuja on nykyisin suunnitellut Paola Suhonen Ivana Helsingistä. Samasta paikasta löytyy käytännön esimerkkejä kuvina purkin jatkokäytöstä. Uusi purkki ei kuitenkaan kuuleman mukaan pysyisi välttämättä kunnolla kiinni.

Design maksaa, tosin hinnoittelupaikka- ja aikakin ovat hieman eri. Vertailun vuoksi yksittäisen purkin hinta olisi kahden vuoden aikana noussut lähes eurolla eli 38% ylöspäin:

Malli: Vitalis
Pakkaus: 50ml purkki / 44g
Hinta: 3,45e (Prisma)
Kilohinta: 78,41e

Vitalis

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse