Badger Tangerine Breeze

Kyllä! Badger badger badger badger badger badger… Maistuu nimensä mukaisesti mandariinilta. Tuoksuu ainakin uutena melko voimakkaasti kyseiseltä sitrushedelmältä.

Pakkauksessa on mottona ”mostly organic – totally good! – 100% natural”. Tuntuu toimivan melko hyvin ja osansa varmasti on aloe veran lisäksi noilla muilla orgaanisilla aineilla, eli mm. mehiläisvahalla ja oliiviöljyllä.

Tämäkin on erittäin made in USA.

Badger Tangerine Breeze

Badger Tangerine Breeze

Valmistaja: W. S. Badger Co.
Malli: Tangerine Breeze
Pakkaus: 4,2g puikko
Hinta: 3e (HQHair) plus rahdit
Kilohinta: 714,29e
Maku: Mandariininen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse