Labello Hydro Care

Hydro Care on jälleen tätä teknisempää tehokosteuttavaa huulirasvaa Smile Sisältää muiden aineiden muassa ”ihon omaa hydramiinia” ja ”kosteuttavia Aquaspheres-aineosia”. Aquaspheres tarkoittanee pieniä huulten uloimpien ihokerrosten läpi imeytyviä molekyylejä, joista vapautuu hitaasti kosteutta huulirasvan käyttöpäivän mittaan. Netti ei hirveästi maininnut niiden koostumuksesta mitään muuta, paitsi että tällaisia Aquasphere-molekyylejä tässä on…

Näiden lisäksi rasvasta löytyy karitévoita, jojobaöljyä, viinirypäleen siemenuutetta sekä perinteisiä valmistusaineita.

Pakkauksen mukaan tällä on jonkinlainen UV Protection olemassa, missään ei tosin siitä anneta mitään lukemia. Pikainen etsintä ja Labellon sivujen selailu ei auttanut löytämään tähän mysteeriin vastausta. Google tosin samalla muistutti näiden olevan tuolla USAn puolella todella kalliita import-rasvoja. Se mitä täällä saa hintaan €2.19, maksaa Amazon.comin lisäksi monessa muussakin paikassa $7.95.

Hydro Caren jättämä kosteusvaikutus on erilainen kuin toisten valmistajien vastaavan luokituksen omaavista rasvoista. Itse asiassa fiilis on hyvin hyvin labellomainen. Pientä miinusta vaniljan käytöstä makuaineena, tähän sopisi paremmin jokin muu.

Labello Hydro Care

Labello Hydro Care

Valmistaja: Labello
Malli: Hydro Care
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 2,19e (Robin Hood)
Kilohinta: 456,25e
Maku: Vanilja

Labello Hydro Care

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse