Labello Soft Rosé

Erittäin perinteisen labellomainen huulirasva tässä kyseessä, erityisen kohdistettu naisille (jonka vois päätellä ihan vaan pakkauksen väristäkin jo). Värjää huulia vähäsen, ei tuntunut kauheasti sotkevan. Mitään kosteuttavaa vaikutusta en juuri huomannut, vaikka tässä pitäisikin olla jokin Moisture Store Formula.

Tuoksu on ruusuinen, myönnettäköön! Tästä siis saa huulille luonnollisen roosan sävyn, eli vähän punaisen suuntaan. Sopinee naispuolisille rasvaajille kyllä. On myöskin jonkinlainen UV Protection mukana, mutta ei kerrota tästä mitään numeroina.

Labello Soft Rosé

Labello Soft Rosé

Tämä ”tekee huulet sametinpehmeiksi”, josta syystä jotenkin veikkailin sen olevan Velvet Rosé eri tuotenimellä. Sehän arvelu piti erittäinkin hyvin paikkansa, löysin tossa tuommoisen vanhemmanmallisen Velvet Rosén lähikaupasta ja sama rasvahan se oli. Soft Rosé on tästä uudempi nimitys.

Labello Velvet Rosé

Valmistaja: Labello
Malli: Soft Rosé / Velvet Rosé
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 1,50e (Robin Hood) / 1,70e (Puuilo)
Kilohinta: 312,50e
Maku: Kevyt teollinen

Labello Soft Rosé

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse