Blistex MedPlus

MedPlus-purkista tuleva tuoksu oli todella hyvä. Lääkemäinen. Tätä nyt valitettavasti pitää sormella tökkiä, mutta se on näiden kaikkien purkkirasvojen perinteinen ongelma.

Huulille levityksen jälkeen menee pieni hetki, kunnes niitä kihelmöi. Todella viileä kokemus ja jatkuu erittäin pitkään. Kihelmöi vielä noin tunnin päästä levityksestä. Osansa varmasti on kamferilla, mentolilla ja erityisesti mentoksipropaanidiolilla, jonka viileysasteen voimakkuus on pelkkään mentoliin verrattuna noin kaksinkertainen. ,

Oletettakoon nyt tässä, ettei kyse ole mistään allergisesta reaktiosta joita tässä olevat valmistusaineet jostain syystä aiheuttisivat. Mitään muuta erikoista tämän (kohtuullisen miellyttävän) kihelmöinnin lisäksi ei testiaikana havaittu, joten tuntuisi olevan perusominaisuus.

MedPlussassa on vielä perinteisempien aineiden lisäksi eugenolia (suurina annoksina maksavaurioita) ja kumariinia (suurina annoksina maksa- ja munuaisvaurioita). Tieto lisää tuskaa… Blistex yhdysvaltalaisena valmistajana ei saa tätä edes myydä siellä paikallisesti, johtuen siitä että FDA on kieltänyt kumariinin käytön Yhdysvalloissa myytävien elintarvikkeiden lisäaineena. Tätä on verrattu Carmexiin, eikä suotta.

Blistex MedPlus

Blistex MedPlus

Valmistaja: Blistex
Malli: MedPlus
Pakkaus: 7ml purkki / 6,3g
Hinta: 2,95e (Hong Kong)
Kilohinta: 468,25e
Maku: Lääkkeinen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse