Labello for Men

Täytyy miessukupuolen edustajana ja Labello for Menin kohderyhmänä kertoa tämän olleen eräänlainen pettymys. Odotin hieman enemmän ja nyt jäi lähinnä jonkinlainen mitäänsanomaton fiilis. Tämähän lienee valmistettu ainoastaan sen takia, että saataisiin enemmän miehiä huulirasvan käyttäjiksi, koska onhan se enemmän naisten juttu. Kai se nimenomaan on tässä ajatuksena ollutkin, miehethän ovat kosmetiikalle erittäin vaikea kohderyhmä. Mutta mutta. Tämä oli täydellisen hajuton, mauton, väritön, kiilloton, väriaineeton ja hohdoton. Siis ei mitään ominaisuuksia, kuinka tylsää! En minä miehenä halua lukea paketista että kyseessä on äärimmäisen tylsä tuote. Haluan teknistä sanastoa. Monimutkaisia lyhenteitä. Muutaman piirroksen siitä mitä erikoista tässä rasvassa on, jotta voin loistaa kaveripiirissä tätä käyttäessäni nippelitiedolla.

En keksinyt syitä ostaa tätä uudestaan, enkä saanut tästä mitään irti. Se vain on. Ilmeisesti ainoa hyöty on siinä miten se suojaa huulia, mutta tämä rasva tekee sen kyllä täysin neutraalisti. Joskus neutraalius voi olla kivakin juttu, mutta kokisin sitä löytyvän aivan riittävästi muistakin saman tason perusrasvoista. Hinnaltaan tämä on kalliimpaa tasoa, niin sanottu premium-rasva ja se ei nyt tässä kohtaa ole oikein perusteltua.

Se mikä tästä tekee pakkauksen mukaan hoitavan, on humalauute. Sen avulla huulista tulee pehmeät ja terveen näköiset. Näin mainostaa vähintään joka toinen rasva tekevänsä muutenkin, eli ei siltä osin mitään uutta tai mullistavaa. Aurinkosuojaltaan tämä on sekä UVA, että UVB-suojan antava, siitä kiitosta. SPF-lukema on silti melkoisen pieni, vain 6.

Labello For Men

Labello For Men

Kohderyhmän edustajana ottaisin päivittäiseen käyttöön mieluummin saman valmistajan jonkin muun rasvan, vaikka Hydro Caren tai jopa Classicin.

Valmistaja: Labello
Malli: For Men Active Care
Pakkaus: 4,8g puikko
Hinta: 2,95e (Hong Kong)
Kilohinta: 614,58e
SPF: 6 / 60min
Maku: Ei ole.

Labello for Men

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse