Blistex Daily Lip Conditioner

Blistexin Lip Conditioning on saatavissa myös toisessa ja uudistetussa ulkomuodossa – tämä Daily Lip Conditioner on tosiaan samanmakuista kuin aikaisempi pelkkä Lip Conditioning! Nyt tätä voi siis ilmeisesti käyttää päivittäin Wink

Hyvänä puolena kilohinta laski! Tai litrahinta, koska tämähän mitataan nyt sitten millilitroissa. Olen kyllä vähän sitä mieltä että purkki on purkki ja se on aina tuubia epähygienisempi. Tavallaan muutos huonompaan suuntaan ja tuottaa ongelmia erityisesti pitkäkyntisille. Purkkiin joutuu aina tökkimään sormensa, jota ongelmaa ei tuubien kanssa ole. Tämän varmaan erityisen hyvin ja parhaiten tietävät tytöt, jotka voivat lainailla purkissa olevaa huulirasvaa koko kaveriryhmälleen.

Eivät nuo uudessa mallissa olevat oliivi- ja viinirypäleen siemenöljy ainakaan liene niitä aineita joista se tuoksu tulee.

Blistex Daily Lip Conditioner

Blistex Daily Lip Conditioner

Tässäkin pakkauksessa hämäävästi puhutaan purkista löytyvän 7g rasvaa. Purkki sanoo 7ml.

Valmistaja: Blistex
Malli: Daily Lip Conditioner
Pakkaus: 7 ml purkki / 6,10g
Hinta: 2,29e (Robin Hood)
Kilohinta: 375,41e
SPF: 15 / 150min
Maku: Sama huumaava tuoksu ja maku kuin aikaisemmassa mallissa

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse