Colours Aloe Vera Stick

Tämän pakkauksessa erityisesti mainitaan voiteen suojaavan UVA:n lisäksi UVB-säteilyltä. Suositellaan kuitenkin lisättäväksi aina 40min välein, tai aina syömisen/juomisen jälkeen.

Colours Aloe Vera Stick

Colours Aloe Vera Stick

Pakkaus vaikuttaa todella isolta ollakseen ainoastaan puolisen senttiä perushuulirasvapuikkoa korkeampi. Koko on harhaanjohtavaa, sillä itse rasvaa löytyy vain 4,2 grammaa – eli 0,6 grammaa vastaavan kokoisia puikkoja vähemmän!

Ostin tätä lähinnä tuon aloe veran takia, ajaa sikäli asiansa. Toimii huulten lisäksi erityisen hyvin auringon polttamiin kohtiin iholla.

Pakkaus on sen verran halpa ettei se ainakaan kevyitä iskuja tai muutakaan kestä kovin pitkään, edes taskussa normaalisti kuljettamista. Hommasin näitä joskus aikoinaan neljä kappaletta kerralla ja yksi ainoa niistä (eli kuvassa näkyvä) ei ole ihan täysin halki. Tuossa on ainoastaan toisella puolella halkeamia.

Auringonotossa käytettäessä kannattaa huomioida, ettei sovellu auringossa säilyteltäväksi vaan siitä kuten kaikista muistakin rasvoista tulee pehmeää. Ja lämpimänä se kyllä levähtää takuuvarmasti.

Hinnasta ei nyt ole mitään erityisempää muistikuvaa, heittäisin lonkalta tuon maksaneen noin 50c Tarjoustalosta, mutta voin olla väärässäkin – jätetään siis laskematta. Halpa se kuitenkin oli Smile

Valmistaja: Colours
Malli: Aloe Vera Stick
Pakkaus: 4,2g puikko
SPF: 30 / 300min
Maku: Ihovoidemainen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse