Labello Light Kiss

Labello Light Kiss lupaa pakkauksessaan ettäpä ”surprising light care for beautiful silky lips.” Ööh, eli pitäisikö tämä nyt ymmärtää rasvan tarjoavan huulille lähinnä valohoitoa? Wink

Purkkihuulirasvat ihan yleisesti ottaen ovat vähemmän hygienisiä kuin tuubit ja puikot, syystä että näitä joutuu tökkimään sormella. Ellei sitten pese käsiään aina ennen rasvan levitystä. Siksipä näitä hieman aina normaalikäytössä vierastankin, enkä ole siinä kohtaa yksin.

Tästä jää alkuun hyvinkin kostea fiilis, kieltämättä vähän niin kuin pussailusta. Oletettavasti tällä rasvan nimellä sitä kai haetaan. Sopivat sen ominaisuudet varmasti muutenkin pussailuun. Hetkisen kuluttua ja rasvan levittyä se on melko normaalia huulirasvaa. Pakkaus väittää, ettei tästä jää tahmeaa ja vahamaista tunnetta. Hyväksyttäköön väite ja todetaan tunteen ainakin olevan kevyempi kuin monilla muilla rasvoilla, eikä tahmea.

Ei tuoksu aivan vaniljalta, vaan joltakin muulta. En vain saa päähäni miltä – sanoisin kardemummalta, mutta ei se aivan sitäkään ole. Jokin tuttu tuoksu, jollain tapaa mausteinen. Maku on tuoksua vastaava. No itse asiassa, tarkempi tuotepakkauksen selailu tuotti ansaitun tuloksen eli manteliöljystähän ne tuoksu ja maku taitavat tulla. Eli mielessä koko ajan ollut glögi ei ollut yhtään niin kaukaa haettu kuin ajattelin Smile

Labello Light Kiss

Labello Light Kiss

Rasva on huulille levitettynä väritöntä ja dermatologisesti testattua eli sopii kaikille.

Valmistaja: Labello
Malli: Light Kiss
Pakkaus: 10ml purkki / 9g
Hinta: 3,95e (Hong Kong)
Kilohinta: 488,89e
Maku: Mantelimaisen mausteisehko

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse