Blistex Complete Moisture

Blistex Complete Moisture sulaa huulille. Kirjaimellisesti. Se on tehokosteuttavaa ja sen todellakin huomaa.

Maun tuntee kielelläkin Smile Se on aika miellyttävä, en vaan saa kiinni mikä. Vähän sitruunainen tai limettimäinen. Osa rasvasta kuluukin siihen kun sitä nuolee huulilta pois. Jos ei nuole, niin tämä kyllä pysyy sopivan pitkään. Kosteutusvaikutusta ei voi kiistää. Tunne levittäessä on hieman helmeilevä.

Kosteuttava vaikutus muodostuu pakkauksen mukaan tästä:

Ihoa pehmentävät lesitiiniin yhdistetyt kapseloituneet vesimolekyylit kosteuttavat nopeasti kuivien huulten pinnan ja hoitavat ainesosat vievät kosteuden syvälle huuliin.

Oukhei, kuulostaa… Melko tekniseltä. Lesitiiniin yhdistettyjä kapseloituneita vesimolekyylejä ja vaikka sun mitä. On selkeästi suunniteltu erittäin kuiville huulille. Erittäin sopiva ehdokas all-time TOP 10:een.

Blistex Complete Moisture

Blistex Complete Moisture

Valmistaja: Blistex
Malli: Complete Moisture
Pakkaus: 4,25g puikko
Hinta: 1,95e (Puuilo/Lahden Pörssi) / 2,34e (Robin Hood)
Kilohinta: 458,82e
SPF: 15 / 150min
Maku: Miellyttävän mukava

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse