Pirkka Karpalo

Edullisemmasta päästä oleva Pirkka Karpalo päätyi ostoskoriin Citymarketista. En siinä ostaessa huomannut, mutta tästähän tulee paketin mukaan huuliin joku kevyen punertava sävy, joten käytännössähän tuote on naisille tarkoitettu. Eli eihän tätä nyt juuri testailla kehtaa, saati sitten käyttää sen enempää Grin Värjää kylläkin todella kevyesti.

Maku… No kyllähän tästä parhaalla tahdolla erotti jonkinlaisen maun, se oli ilmeisesti se karpalo sitten. Todella mietoa ainakin. Koitin hangata myös kieleen saadakseni mausta vähän enemmän selville ja kyllä siitä nyt jotain sai irti, mutta ei mitään kovin mainittavaa. Muuten ihan toimiva, ei sotke eikä tahmaa ja pysyy hyvin. Tietty paitsi jos huuliaan meinaa hankailla johonkin, sitten sotkee ja jää jälkiä (tää nyt varmaan on huulipunan kuluttajille joku ihan päivänselvä asia…).

Pirkka Karpalo

Pirkka Karpalo

Sisältää muun muassa mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Koskapa nämä ovat Pirkka-tuotteita, valmistusmaa on näemmä Kroatia ja valmistajasta ei tiettykään sen tarkempaa tietoa ole, kuka lienee. Pirkan tuotesivu väittää erikoisesti valmistusmaan olevan Saksa, vaikka paketissa lukee selkeästi Kroatia. Pakkaus on täysin sama. Jopa EAN-koodi eli kaupan kielellä enari on sama. Merkillistä.

Valmistuttaja: Ruokakesko Oy
Malli: Karpalo
Pakkaus: 4,5g puikko
Hinta: 1,50e (K-Citymarket Laune)
Kilohinta: 333e
Maku: Karpalo

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse