Pirkka Sun

Kesää varten löytyi huulten suojaksi Pirkka Sun -huulirasvaa. Muuten hyvää, mutta maku on jälleen sitä perusvaniljaa ja niin tavallista. Aurinkosuojakerrointa löytyy numeroon 30 ja sen mainitaan olevan korkea suoja, joten tämän kanssa voi viettää auringossa aikaa 30 kertaa normaalia kauemmin huulten vaurioitumatta. Vähän ihotyypistä riippuen joitakin useampia tunteja. Esim. 30x10min olisi 300min eli 5 tuntia… Tässä nyt ei kylläkään sanota mitään UVA-säteilystä ja toimiiko tämä sen kanssa.

Rasva myös mainostaa olevansa vedetöntä mallia, sisältäen avokadoöljyä, mehiläisvahaa, sekä A- ja E-vitamiineja.

Pirkka Sun

Pirkka Sun

Huomaa kyllä että Pirkan rasvat koostumuksen puolesta on tehty samassa tehtaassa, kaikki ovat samanlaisia. Tämäkään ei sotke ja levittyy kohtuullisen helposti. Pätevä varuste kesähelteille, kunhan ei sulata sitä taskuun.

Valmistuttaja: Ruokakesko Oy
Malli: Sun
Pakkaus: 4,5g puikko
Hinta: 1,50e (K-Citymarket Laune)
Kilohinta: 333e
SPF: 30 / 300min
Maku: Kevyt vanilja

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse