Burner Balm – laihduttava huulirasva

Burner Balmit saapuivat Brittein saarivaltiosta! Paketti oli hieman liian suuri pudotettavaksi päivällä postiluukusta, joten sain malttamattomana ja jännittyneenä noudettua sen illalla lähipostista keskustasta.

Lähetys saapunut perille kohteeseen!

Lähetys saapunut perille kohteeseen!

Heti ekana tuli lähetteen mukana vastaan BBC:ltä tuttu Fearne Cotton, loistavaa Smile Muutama muukin rasva löysi tiensä tänne samassa lähetyksessä, mutta niistä lisää tuonnempana ja keskitytään tässä pelkästään noihin ihmerasvoihin.

Nämä ensinnäkin ovat kovasti Made in USA. Ja periamerikkalaiseen tapaan disclaimerina on ”individual results may varySmile Tällähän vapaudutaan vastuusta sikäli jos rasvan luvatut ominaisuudet eivät vaikka joidenkin kohdalla jostakin kumman syystä toimisikaan. Kuten tavallista, lääkäriin tai vastaavaankin pitäisi ottaa yhteyttä ennen tämmöisten lisäravinteiden käytön aloittamista ja liiallista käyttöä tulee välttää. Siinäpä sääntöjä.

Olin myöskin väärässä, puikon koko on 4,9g eikä 4,8g kuten kuvasta koitin päätellä. Fyysiseltä kooltaan nämä ovat täsmälleen samankokoisia kuin Blistexin ja Miramen nykyiset 4,25g puikot. Taidettu pakata rasva hieman tiiviimmin Smile Itse asiassa pakkauksen ulkomuoto on aivan täydellisen sama kuin toisella amerikkalaisella valmistajalla eli Blistexillä, pohjassa lukee että Federal Package, Chaska, MN (Minnesota). Ja patent pending. Ilmeisesti Federal Package valmistaa näitä pakkauksia kaikille, kaikenlaista hienoa niillä siellä valikoimissa olisikin.

Mieleni tekisi nyt sanoa että ensimmäisenä Suomessa ja exclusively by huulirasvariippuvuus.com ja kaikkea muuta hienoa, mutta jollain on jo valitettavasti ollut ainakin yksi kappale näitä myytävänä huutokaupassa Suomessakin. Kymmenen euron hintatasolla, tiedä en saiko kaupaksi, ilmeisesti ei.

Burner Balm Acai Berry

Burner Balm Acai Berry

Ensimmäinen näistä kahdesta kokeilurasvoista on maultaan Acai Berry. En tiedä miltä semmoinen hedelmä maistuu, mutta ei ilmeisesti kovin vahvalta ainakaan tästä päätellen. Huulirasvassa maku on hyvin heikko ja tunne levitettäessä vähän karhea. Ikään kuin mineraalikiteiltä tuntuisi hetken, ne kuitenkin sulavat huulille lähes heti. Rasvaa tarkemmin tutkailtaessa pinnalla näkyy pieniä kiteitä. Enkä malttanut innostuksissani olla tätä heti välittömästi aukomatta ja kokeilematta ennen kuvaustapahtumaa Razz

Aktiivisia komponentteja näissä molemmissa ovat ethylhexyl methoxycinnamate 7% ja benzophenone-3 4,50%. Muut aineet näyttäisivät olevan jotain perusjuttuja, eli soijavahaa, safloröljyä, mehiläisvahaa, parafiiniä, kookosöljyä, karitevoita, polysorbaatti 60:tä, kofeiinia, vihreää teeuutetta, hoodiaa, kromipikolinaattia, lesitiiniä, mentholia, sekä propyyli-p-hydroksibentsoaattia ja makuaineita.

Näiden lisäksi vielä erityinen varoitus on annettu tuotteen sisältävän kofeiinia, vihreää teeuutetta, hoodiaa ja kromipikolinaattia. Lapsilta kielletty.

Burner Balm Pomegranate

Burner Balm Pomegranate

Pomegranate tuoksui ja maistui hieman voimakkaammin, granaattiomenalta. Tämä oli huomattavasti pehmeämpää, eikä ollut minkäänlaista karheaa fiilistä.

Käyttelin näitä tutkimustuloksia varten muutaman päivän ajan intensiivisesti.

Eli onko tällä nyt sitten mitään vaikutusta? Tottakai jos pirteämpää oloa odottaa, niin kai semmoista voi ainakin kuvitella tuntevansa. Ainakaan illalla levitettynä näillä ei ollut mitään erityisempää vaikutusta. Nukutti aivan kuin ennenkin. Kuten arvelinkin, niin se minimi 4-6 levityskertaa päivässä ei valvomisen osalta vaikuta. En myöskään ole havainnut puikon kyljessä mainittuja mahdollisia haittavaikutuksia eli unettomuutta, hermostuneisuutta tai satunnaista sydämentykytystä.

Nälän tunteesta taas voin sanoa hieman paremmin: tämä ehkä jotain auttaa. Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että placebovaikutus näillä on se suurin. Kun odotan kovasti, että nälkää ei nyt tätä rasvaa käyttämällä ole, niin elimistö on kanssani samoilla linjoilla. Kai sitä painoa pudottaessa olisi suotavampaa levittää tätä huulille kuin syödä jotain epäterveellistä välipalaa tai naposteltavaa. Mieleni tekisi kuitenkin luottaa näihin kemikaaleihin tässä. Mysli+jogurtti -aamiaisen jälkeen työpäivän aikana kun kokeilin suurimmaksi osaksi kahvikupillista + muutamaa täysjyväkeksiä lukuun ottamatta olla syömättä ja lisäilin tätä aina välillä, ei ollut päivän mittaan niin nälkä kuin voisi kuvitella olevan.

Hieman yllättäen näissä on myös aurinkosuojakerrointa SPF 15 edestä, mutta se selittyy tuon ethylhexyl methoxycinnamaten sekä benzophenone-3:n määrällä.

Burner Balm

Burner Balm

Yhtä huulirasvakiloa kohden näille tulee hintaa 1173 euroa. Jos taas miettii näiden avulla (osana muutakin toimintaa) pudottavansa painoa vaikka viitisen kiloa omasta ruhostaan, niin se lienee sen arvoista? Painonpudotushinnaksi tulisi tällöin noin 1e/kg mikä ei kovin pahalta kuulosta. Itse en tiedä paljonko töitä tuommoisen painomäärän pudottaminen vaatii. Painon pudotusta näillä en lähtenyt kokeilemaan kun painoa ei muutenkaan ole yhtään ylimääräistä.

Valmistaja: Burner Balm
Malli: Acai Berry
Pakkaus: 4,9g puikko
Hinta: 5,75e (HQHair) plus rahdit
Kilohinta: 1173,47e
SPF: 15 / 150min
Maku: Laimea

Valmistaja: Burner Balm
Malli: Pomegranate
Pakkaus: 4,9g puikko
Hinta: 5,75e (HQHair) plus rahdit
Kilohinta: 1173,47e
SPF: 15 / 150min
Maku: Granaattiomenainen

Burner Balm – laihduttava huulirasva

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse