Pirkka Natural

Pirkka Natural -huulirasvaa oli tarjolla kahden kappaleen paketissa ja malliltaan perusvaniljaisena. Eli tylsääääääääää… Mutta hei, näitä sentään saa kaksi melko pienellä rahalla! Ei se nyt sentään siitä kaksinverroin tylsempää tee, nämä vaan ovat ihan samanlaisia vaniljaisia puikkoja kuin kaikkialla. Niin perus kuin olla ja voi. Se hyvä puoli siitä tietysti on, että tietääpähän ainakin mitä ostaa.

Pirkka Natural

Pirkka Natural

Sisällyksenä rasvassa on pakkauksen mukaan mm. avokadoöljyä, mehiläisvahaa, sekä A- ja E-vitamiineja. Jättää huulet vähän liukkaiksi. Ajaa asiansa ja hoitaa perushommansa, ei sen enempää. Tätä ei kovin pitkäaikaiseen käyttöön jaksaisi ottaa sen jälkeen kun on havahtunut vaihtoehtoihin ja muihin mahdollisuuksiin. Kilohinnaltaan edullisimmasta päästä!

Valmistuttaja: Ruokakesko Oy
Malli: Natural
Pakkaus: 4,5g puikko
Hinta: 1,80e [2kpl] (K-Citymarket Laune)
Kilohinta: 200e
Maku: Vanilja…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse