Transmeri Medisoft

Transmerin valmistama Medisoft ei sisällä hajusteita, eikä väriaineita ja on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. Pitäisi sopia ehdottomasti kaikille, samaa luokkaa siis kuin Eucerin Lip Active. Pehmeyttä ei nimessä korosteta lainkaan turhaan, mutta tämä on ehkä kuitenkin hieman liian nestemäistä, valuu ja sotkee helposti varsinkin jos painaa tuubia vähänkään liikaa. Pieni kiinteys auttaisi. Voi olla ihan tottumiskysymyskin.

Kyseessä on ilmeisen uusi tuote, koska se on lanseerattu kauppoihin vasta syyskuun alussa 2009.

Tästä tulee heti levityksen jälkeen tosi liukasta ja rasvan kyllä tuntee huulilla melko pitkään. On selvästikin suojaava, ihan tuntuu sisäänhengittäessä miten huulten päällä on pieni eristyskerros. Samoin tuntuu olevan välillä kielessä… Ei kuitenkaan maistu miltään.

Transmeri Medisoft

Transmeri Medisoft

Hinnaltaan Medisoft edustaa tätä edullisempaa, noin 200-300e/kg -osastoa. Parilla eurolla saa tätä rasvaa melko suuren putkilon. Eli: kun se kulkee pesukoneen kautta, niin harmittaa sitä enemmän, mitä suurempi märä voidetta oli jäljellä. Näin se vaan valitettavasti menee. Päivittäiskäytössä ei aktiivikäyttäjä valitettavasti voi välttyä pesukonekohtalolta, se tulee ennemmin tai myöhemmin vastaan ja sitten harmittaa.

Siitä en oikein tiedä kuuluisiko tämä ns. medicated -kategoriaan vai ei. Nimessä on kyllä tuo medi, mutta… Jokin puuttuu, nimittäin se maku ja viileys.

Plussaa sinänsä kotimaisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä.

Valmistaja: Transmeri
Malli: Medisoft
Pakkaus: 10ml tuubi / 9g
Hinta: 2,15e (Hong Kong)
Kilohinta: 238,89e
Maku: Mauton, hajuton, (huulilla) väritön

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse