Huuli(rasva)-paratiisi

SS-Lips by Shazeen Samad (CC-BY 2.0 license)Tässä yhtenä päivänä elokuun lopussa tipahti mailia tyttösiltä, jotka olivat tehneet jotain hillittömän positiivista, nimittäin vähän vastaavan sivuston kuin tämäkin Smile

Paikka oli juuri sopivan piristävän vaaleanpunainen ja siinä oli näillä kahdella ylläpitäjällä niin paljon hyväntahtoista yritystä, sekä vielä lisäksi asiat kirjoitettu juuri sillä tavalla kuin itsekin olisin tämän aiheen mielelläni nähnyt. Just oikea meininki ja asenne. Tästä tuli ihan todella iloiseksi Grin Harmi etten itse valitettavasti osaa tuottaa tekstiä samanlaisella tähän aihepiiriin niin hyvin sopivalla tavalla kuin he Smile Ei se vain luonnistu vaikka olen vähän yrittänytkin, näistä tulee väkisinkin tämmöisiä tylsiä asiatekstin tapaisia.

Harvoin mainostan mitään erityistä, mutta tällä kertaa kyseessä olivat niinkin hienot systeemit, että olin pakotettu tekemään siitä myös Facebookin vajaalle parilletuhannelle Huulirasvariippuvuus-ryhmäläiselle erillisen tiedotteen aiheesta.

Propsit näille kahdelle Smile

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse