Mirame Berry Smoothie

Kuvittelin ensin että tää Miramen Berry Smoothie olis ollut käytännössä sama kuin Miramen Pink ja että toi Miramen Pink olis ollut vadelmanmakuista… Mutta ilmeisesti ei ollutkaan. Tämä selvisi empiirisellä kokeella kokeilemalla (syömällä) molempia peräkkäin. Eihän se ollut, ei pinkki versio ainakaan maistunut juuri miltään. Lähinnä väri on vähän samanlainen ja koostumus tietty.

Miramet syöty

Miramet syöty

Ei se nyt hirveästi auttanut, paitsi että Berry Smoothie oli vähän paremman ja just vadelman makuinen.

No joka tapauksessa siis Berry Smoothie. Maistuu hyvältä (liian hyvältä). Maku säilyy pitkään, joka on hyvä juttu koska muuten tämä kuluisi hetkessä kun pitäisi koko ajan maun takia lisäillä. Taitaa olla maultaan ja koostumukseltaan yksi miellyttävimmistä. Ainakin TOP-5:ssä. Lisänä tässä on A-, B5- ja C-vitamiineja. Aurinkosuojakin paketin mukaan löytyy, mutta SPF-lukemia siinä ei viitsitty mainita.

Mirame Berry Smoothie

Autossa oli Miramen yhtä rasvaa joskus aika pitkään. Jos nimittäin säilyttelee huulirasvaa auton keskikonsolin suunnilla niin kannattaa hetki miettiä asiaa uusiksi. Kesällä ainakin! Sitä +50 asteen helteessä sulahtanutta, korkki alaspäin ollutta, vuotanutta ja sitten uudestaan jähmettynyttä rasvaa ei nimittäin ole sit kiva raaputella sieltä muovista pois. Kokemusta on… Niin ja autossa talvella pakkasessa säilytetyt voiteet ovat muuten sitten aina täysin jäässä, että… Ei.

Valmistaja: Mirame
Malli: Berry Smoothie
Pakkaus: 4,25g puikko
Hinta: 1,50e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 353e
Maku: Vadelmainen

Mirame Berry Smoothie

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse