Taantumamittareita

Helsingin Sanomat mainitsee, että huulipuna on taas taantuman mittari. Taas!

”Huulipunan myynti kasvoi Suomessa tammi–elokuussa noin kymmenen prosenttia. Huulipunaindeksi on siis näillä perustein totta. Indeksillä tarkoitetaan sitä, että huulipunan myynti kasvaa, kun taloudessa menee huonosti. Rahat törsätään suuremman hankinnan sijaan johonkin pieneen, kuten huulipunaan. Kalliimmat kauneudenhoitotuotteet kuten kasvonaamiot, seerumit ja silmänympärysvoiteet jäävät nyt hyllyihin odottamaan aikoja parempia.”

Huulipunaa

Huulipunaa

Mielenkiintoista tietenkin olisi tietää miten käy huulirasvojen näinä deflaatioaikoina. Ovatko ne kenties huulipunaan rinnastettavissa ja kasvaako niidenkin myynti. Ja miksi juuri huulipuna? Huulipuna on kuitenkin suunnattu pelkästään naisille, kun huulirasva taas sopii kaikille.

Voikohan tästä huulipunaindeksistä tehdä jonkin tutkimuksen siitä miten taantuma vaikuttaa naisiin?

Ja lisäksi, olisiko tästä mahdollista jollain tapaa jalostaa huulirasvaindeksiä?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse