Glamour Silk & Shimmer

Silk & Shimmer on tuota Glamourin Classicia vastaava puikko mutta vähän eri värisenä ja pehmeämpänä. Itse rasvaosuuskin on toisen värinen. Halpa kuin mikä. Tämän oletettavasti on tarkoitus vähän vastata Miramen Silk & Shinea, mutta tämä on toteutettu eri periaatteella.

14 käännöstä sanalle shimmer: kimmeltää, kaje, väikkyä, tuike, välke, hohde, kimallus, kajastus, kangastaa, kimmellys, hohtaa, hohto, kimmaltaa, kuultaa

Vanilja sentään tuoksuu tässä tosi vähän! Ei värjää. Kajast…kuultaa jonkin verran normaalissa huonevalaistuksessa.

Glamour Silk & Shimmer

Glamour Silk & Shimmer

Valmistaja: Glamour (Trust Man International)
Malli: Silk & Shimmer
Pakkaus: 5,7ml puikko / 4,98g
Hinta: 1,00e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 200,80e
Maku: Mauton

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse