Glamour Classic

Halpiskauppa Kärkkäisellä oli jotain vähän normista poikkeavia paketteja joista lähti pari mukaan. Jos jokin voi taas olla niin perus, niin tää. Todellakin classic. Ilmeisesti joku ruotsalainen merkki. Maku on vaihteeksi vanilja, yllättävää. Tai tavallaan olikin, oli nimittäin melko voimakkaasti saatu vanilja tähän esiin. Puikon väri vaalea sininen, itse rasva on valkoinen, yllätyksiä täynnä! Mä en nyt voi sanoin kuvailla miten täpinöissäni tässä olen tämän tuotteen ansiosta.

Koostumus on aika tavallinen, kulkee huulilla ihan ok. Levittyy hieman halvahkon tuntuisesti. Ei tunnu pysyvän kovin pitkään, eli sitä joutuu lisäilemään melko usein (ei välttämättä huono juttu!). Vähän sama homma kuin mm. tupakoitsijoiden käsillä pitää olla aina jotain tekemistä, niin myös huulirasvaan addiktoituneilla. Näistä sitä lisätekemistä ainakin saa.

Positiivisena puolena tässä on hinta: ei ole kallis ja yhden merkkirasvan hinnalla näitä saa jopa kolme. Ei myöskään ole millään lailla jännittävä. Hukkuu massaan, nää on nähty. Ei tuo elämään vauhtia eikä vaarallisia tilanteita. Kelpaa kuitenkin äärimmäisessä hädässä, jos muutakaan ei ole saatavilla.

Eivätköhän nämä kaikki tule jokseenkin samasta tehtaasta.

Glamour Classic

Glamour Classic

Valmistaja: Glamour (Trust Man International)
Malli: Classic
Pakkaus: 5,7ml puikko (4,97g)
Hinta: 1,00e (Kärkkäinen)
Kilohinta: 200,80e
Maku: Tylsä vanilja

Glamour Classic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse