Huulirasvavaras

The Body ShopHS:n digilehdessä mainittiin joitakin vuosia sitten, eli 1.4.2006, Elina jolla oli tapana näpistellä kaupasta (€€€).

Elinan tavaramerkiksi tulivat Body Shopin pyöreiden huulirasvapurkkien varastaminen. ”Ne olivat koulussa silloin muotia.” Elina saattoi sulloa lapasen täyteen huulirasvoja, jotka hän sitten kauppasi koulukavereilleen viiden markan hintaan.

Viiden markan! Aika halvalla on tainnut mennä, vaikkei tämmöistä kuumahkoa tavaraa koskaan tietty voikaan myydä täydellä hinnalla, ei tainnut kuitenkaan niin kuumaa olla että rasva olisi sulanut. Mitähän ne ovat silloin maksaneet kun nykypäivänä samaisten purnukoiden hinta kaupassa on 4,40 euroa! Elina on varmasti ihan kiitettävästi antanut alennusta purkkeja rahaksi muuttaessaan.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse