Blistex Lip Massage

Menin tossa kaupassa huulirasvahyllyn ohi, niin siellä oli uusia Blistexejä! Jotain ihan totally brand new uusinta uutta! Eka mihin just huomio kiinnittyi oli joku lip massage. Ei vähänkö cool. Ooämgee. Pakko ostaa. Paketti lupas että tää hieroo huulia…

Blistex Lip Massage

Blistex Lip Massage

Tuoksusta pointseja! Tuoksuu ihan joltain hedelmäkarkeilta tai semmoisilta. Ton puikon käyttötapakin on vähän erikoisempi. Geelimäinen voide tulee pienestä reiästä ja sitä sitten levitellään jostain pehmeästä kumista valmistetulla päällä, jossa on kuvioita. Kuviot sitten jotenkin hieroo. Jess ookoo. En mä nyt tiedä tosta hieronnan lopputuloksesta tai jostain terveysvaikutuksista, mutta onhan toi hauska Smile Tulee kyllä mieleen että hierooko tossa samalla noi voiteet lähinnä pois että voi levittää sitä useammin lisää.

Blistex Lip Massage

Blistex Lip Massage

Voide säilyy kuitenkin huulissa ihan kohtalaisesti, hetken päästä ei maistu enää miltään mutta tuntuu kyllä.  Sen pitäis myös olla jotain syväkosteuttavaa. Kiva uutuus taas hetkeksi! Tää on semmoinen että voisi ihan hyvin ja mieluusti ottaa päivittäiseen käyttöön.

Haittapuolena sulaa ihan turhan iisisti taskussa ylösalas ollessaan ja valuu sinne hierontaosaan, sit sitä on siinä iso kasa kun korkin ottaa pois.

Valmistaja: Blistex
Malli: Lip Massage
Pakkaus: 3,7g puikko
Hinta: 2,99e (Robin Hood)
Kilohinta: 808e
SPF: 15 / 150min
Maku: Jonkinlainen vähän karkkimainen

Blistex Lip Massage

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse