Blistex Lip Restore

No voivvvvvvvvv…….. Ennen kuin hirveästi ehdin tota uutta Blistexiä testailemaan, niin kävi silleen perinteisesti. Pesin pyykkiä (no tästä jo arvaakin) ja laittelin niitä kuivumaan. Viimeistä vaatetta nostellessa jotain kolisi koneen pohjalla ja siellä se oli! Blistex Lip Restore -tuubi. Nouuuuuuuuuu! Why oh why!

Kärsinyt Blistex

Kärsinyt Blistex

Se olis voinut olla niin hyvä pitempäänkin käyttöön!! Sisältää vaikka mitä ihmesälää! Coenzyne Q10 silottavia ainesosia. Anti-age -aineksia. Vitamiineja, mineraaleja ja ihoa heleyttäviä ainesosia. Hoitaa ihoa, tekee huulista pehmeät ja joustavat, vähentää ikääntymisen merkkejä, antaa elinvoimaa, suojaa auringolta sekä vapailta radikaaleilta ja vähentää ryppyjä sekä juonteita. Vähä siistiä! Tän jälkeen ei varmaan tarvitse enää mitään muuta, ikinä.

Blistex Lip Restore

Blistex Lip Restore

Merkillistä tän rasvan pakkauksessa on määrä: vain 3,7g. Aikas ilmavaa ainetta, nimittäin samankokoisissa puikoissa on yleensä 4,8g!

Valmistaja: Blistex
Malli: Lip Restore
Pakkaus: 3,7g puikko
Hinta: 2,80e (Robin Hood) / 3,15e (Hong Kong) / 3,45e (K-Citymarket Laune)
Kilohinta: 851,35e
SPF: 15 / 150min
Maku: Veikeä

Blistex Lip Restore

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse