Anna Abreu

Anna Abreu

Anna Abreu

Anna Abreu -faneille terkkuja kun siellä hänen foorumillaan tätä mainostelivat, kiitos paljon Grin Ja muutenkin Wink

Aina tasaisin väliajoin tulee tutkittua Googlea ja mitä siellä joistakin omista saiteista kertoillaan, kyllä. Välillä se on erityisen kannattavaa toimintaa Wink

Ärsyttää ku huulirasvatopa poitettiii 8<
– Fani @ Anna Abreu -foorumi

Niin minuakin. Ilkeät adminit siellä foorumilla, olisivat antaneet sen alkuperäisen topicin siellä vaan olla. Nii. Höh. Syvää paheksuntaa sinne suuntaan. Hei siellä Anna Abreu -foorumin ylläpidossa, täällä ollaan katkeria!!

Anna Abreu

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse