Lip Smacker Fanta Pineapple

Ananaksen makuinen Lip Smacker oli kyllä hieman virheostos. Ei se ole minun makuuni, ananaskarkitkin ovat jotenkin olleet aina yhtä makean pistäviä. Ananas menee ihan hedelmänä kyllä, ei siinä mitään.

Sanotaan kuitenkin, että maku oli saatu hyvin esiin. Ei vaan sovi tänne suuntaan huulirasvana, ei kiitos.

No a-na-nas.

Lip Smacker Fanta Pineapple

Lip Smacker Fanta Pineapple

Valmistaja: Bonne Bell
Malli: Lip Smacker Fanta Pineapple
Pakkaus: 4g puikko
Hinta: 2,50e
Kilohinta: 625e
Maku: Ananas

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse