Lip Smacker Cotton Candy

Haa, löytyipä Kampin Sokokselta muutamia jännittäviä uusia huulirasvoja. Kasa Lip Smacker -tuotteita löysi tiensä kassalle ja kokeiluun. Valitettavasti sieltäkään ei tosiaan löytynyt sitä Dr. Pepperin makuista rasvaa, asiaa tutkimatta veikkaisin kyseessä olevan saman firman tuote ja Wikipediahan tämänkin varmisti oikeaksi.

Ensimmäinen ostos oli hattaranmakuinen, siis kyllä – hattaranmakuinen Cotton Candy. Tuoksui ja maistui aika… Makealta. Vähän vaahtokarkkimaiseltakin. Saldag oli mausta samaa mieltä, että makea hassu. Smile Kokonaan eri asia onkin sitten, onko näistä makuhuulirasvoista niinkään apua huulien rohtumiseen tai kosteana pitämiseen. Jotenkin tuntuu enemmän siltä, että näitä käyttäisi vain ja ainoastaan sen hetkellisen maun takia. Entistä todennäköisempää se on, kun ottaa huomioon Lip Smackersin tärkeimmän kohderyhmän eli 6-18 -vuotiaat tytöt.

Lip Smacker Cotton Candy

Lip Smacker Cotton Candy

Valmistaja: Bonne Bell
Malli: Lip Smacker Cotton Candy
Pakkaus: 4g puikko
Hinta: 2,50e
Kilohinta: 625e
Maku: Hattara

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse