Joululahjoja 2008

Siis uujea. Sainko vähän hyviä joululahjoja tänä vuonna!! Ehkä jotain parasta. Lip Smackersin Colan, Fantan ja Spriten makuisia huulirasvoja! Vähänkö ovat hyviä ja kivoja ja jänniä ja kaikkea, tässä oli lahjan antaja ajatellut <3

Näitäkään ei ole näemmä testattu eläimillä, sehän on positiivista.

Dr. Pepperin makuista ei valitettavasti ollut löytynyt, sitä piti kuuleman ja huhupuheiden sekä juorujen mukaan löytyä Kampin Sokokselta, mut ei kuulemma ollut. Sen osalta metsästykset vielä jatkuvat.

Lip Smackers

Lip Smackers

Joululahjoja 2008

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse