Born Lippy Watermelon

Body Shopissa käydessä löytyi jännää vesimelonilta maistuvaa huulirasvaa purkissa. Se on tosissaan aika… no just semmoista jännittävää, mitä kaikki vesimelonilta maistuva aina on. Tosi vaikeeta kuvailtavaa. Mutta hyvää, kyllähän sitä söisi. Hinnakasta myös, ei sieltä useampaa purkkia kerralla raaskinut ostaa, mut yhden nyt ainakin kokeilun vuoksi. Tai okei, ehkä se vaan tuntuu hinnakkaalta. Hintaa on 4,40e/9g eli 488e/kg. Ei se oikeastaan lopulta niin kallista olekaan, melko normaalihinnoissa tuntuisi oikeastaan olevan näiden normaalien brändiluokan rasvojen kanssa.

Eettisesti tuotettua ja eläimillä testaamatontakin tuo on Smile

Body Shop Born Lippy Watermelon

Body Shop Born Lippy Watermelon

Valmistaja: The Body Shop
Malli: Born Lippy Watermelon
Pakkaus: 9g (10ml) purkki
Hinta: 4,40e
Kilohinta: 488e
Maku: Vesimeloni

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse