Blistex Lip Splash

Blistex Lip Splash jatkaa näiden nestemäisten Blistexien linjalla, eli siitäkään ei hirveästi ole iloa juuri huulirasvana.

Tämä oli kuitenkin jollain tapaa tosi jännittävän makuista, eli toisaalta meni sitten taas pelkkään huulien nuoleskeluun. Erikoisen maun takia sitä tuli myös vähän väliä lisäiltyä.

Kierrekorkin ansiosta tätä pakkausmallia on kiva käyttää myös stressileluna, eli kunhan pyörittelee käsissä. Kivankokoinen, käteen sopiva ja korkki ei irtoa niin helposti. Kuva on vähän kärsinyt. Tätä on sen verran tullut käytettyä ennen kuvaussessioita.

Blistex Lip Splash

Blistex Lip Splash

Valmistaja: Blistex
Malli: Lip Splash
Pakkaus: 4ml säiliö, jossa levitysrulla / 3,6 g
SPF: 15 / 150min
Maku: Jännittävä, syötävä

Blistex Lip Splash

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse