Blistex MedComfort

Kaikkein vahvimpia aineitahan ovat nuo medicated -huulirasvat. Tänään tuntui siltä, että oli pakko hankkia semmoinen uutuus. Huulilla rullailtava nestemäinen Blistex MedComfort. Ja ah, kuinka hyvää se onkaan… Ei tunnu kylläkään niin vahvalta, kuin monet muut vastaavista tuotteista – mutta makunsa puolesta kyllä kelpaa.

Hiukan viilentävä tunne, ei kuitenkaan vaikuttaisi aukaisevan tukkoista nenää.

Yleisesti ottaen nuo Blistexin nestemäiset huulirasvat ovat olleet hyvänmakuisia, mutta eivät kovin kummoisia huulirasvoina. Noista lähinnä saa huulille hyvää makua hetkeksi, vähän niinkuin nestemäistä karkkia. Näissä on vielä lisäksi hienot amerikkalaiset varoitustekstit, miten alle 3-vuotiaat lapsinerot saattaisivat tukehtua siihen palloon sikäli kun hakkaisivat tai vääntäisivät sen jollain irti.

Blistex MedComfort

Blistex MedComfort

Valmistaja: Blistex
Malli: MedComfort
Pakkaus: 4ml säiliö, jossa levitysrulla/ 3,6 g
SPF: 15 / 150min
Maku: Medicated-rasvoille tyypillisen ominainen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse