Eucerin Lip Active

Apteekkikäynnin yhteydessä tarttui heräteostoksena mukaan Eucerin Lip Active Sensitive Skin -huulirasva. 4,8 gramman puikko, hajustamaton ja dermatologisesti testattu, valmistajana Beiersdorf eli sama kuin Labello. Sopii siis herkkäihoisillekin.

Mainittakoon, että valmistusainelista on painettu putkilon kylkeen ja on melkoisen vaikuttava. Ominaisuuksiltaan on hyvää perusrasvaa, sopi erityisen hyvin esimerkiksi käytettäväksi mm. yöllä ja sijaintipaikkana onkin nyt yöpöydän laatikko.

Eucerin Lip Active

Eucerin Lip Active

Valmistaja: Eucerin
Malli: Lip Active
Pakkaus: 4,8g puikko
Maku: Hajuton ja mauton

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse