Mirame Vaseline Aloe Vera

Tarjoustalosta sai toooooodella edullista Mirame Vaseline Aloe Vera & E-vitamiini -huulirasvaa, jossa aurinkosuojakin oli 6. Vaaleanvihreässä purkissa (bonuspisteet miellyttävästä väristä, just mun lemppari).

Hinta oli euron per 20g purkki, joten hinta/laatusuhteeltaan tosi hyvä – kilohinnaksi tulee tälle ihan vaan ”ainoastaan” 50e/kg Smile

Toimii hyvin ja erityisesti aloe veran takia tätä ostinkin. Oon viime aikoina ollut ihan järkky aloe vera -fani! Tätä löytyy nyt just yöpöydältä ja sit lisäksi kameralaukusta.

Nii ja lämpimässä puoli purkillista sulaa aika hienosti jos purkki on pystyssä. Se pitäis sit saada jotenkin sulatettua takas vaakatasoon… Siinä ei vissiin tosiaan turhaan luekaan sitä ”säilytettävä alle 30C” kyljessä.

Mirame Vaseline

Mirame Vaseline

Purkissa näkyy vähäsen käytön jälkiä Wink On se sen verran hyvää että ehtinyt kulkea jo mukanakin kiitettävästi.

Valmistaja: Mirame/Blistex
Malli: Vaseline Aloe Vera
Pakkaus: 20g purkki
Hinta: 1,00e
Kilohinta: 50e (Tarjoustalo)
SPF: 6 / 60min
Maku: Neutraali

Mirame Vaseline Aloe Vera

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse